Բաղադրիչներ
1. Հավի ոտիկներ – 10-15 հատ
2. Սխտոր – 5 պճեղ
3. Թթվասեր – 100-150 գ
4. Պանիր – 100 գ
5. Համեմունք՝ հավի համար
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի ոտիկները լվանալ, համեմել աղով:
2. Սև պղպեղը խառնել ճզմած սխտորի և հավի համեմունքի հետ:
3. Հավի ոտիկները պատել սխտորային զանգվածով, այնուհետև՝ թթվասերով:
4. Հավի կտորները շարել յուղով պատված տապակի մեջ:
5. Եփել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել