Բաղադրիչներ

1. Հավի ոտիկներ – 10-15 հատ
2. Սխտոր – 5 պճեղ
3. Թթվասեր – 100-150 գ
4. Պանիր – 100 գ
5. Համեմունք՝ հավի համար
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի ոտիկները լվանալ, համեմել աղով:

2. Սև պղպեղը խառնել ճզմած սխտորի և հավի համեմունքի հետ:

3. Հավի ոտիկները պատել սխտորային զանգվածով, այնուհետև՝ թթվասերով:

4. Հավի կտորները շարել յուղով պատված տապակի մեջ:

5. Եփել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել