Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Ալյուր – 150 գ
3. Թթվասեր – 3 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 100 գ
5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
6. Խնձոր
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը պատրաստելու համար խառնել ձվերը և շաքարավազը, ավելացնել թթվասերը, փխրեցուցիչը և ալյուրը:
2. Խնձորները շերտատել, շարել տապակի հատակին, վրան լցնել խմորը: Թխել միկրոալիքային վառարանում՝ առավելագույն հզորությամբ, 10 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել