Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ
2. Կարտոֆիլ – 5 հատ
3. Ալյուր – 2 ճ/գ
4. Կանաչ սոխ – 1 ցողուն
5. Սամիթ – 1 ցողուն
6. Պինդ պանիր – 800 գ
7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը խաշել, սառեցնել:

2. Կարտոֆիլները խաշել, տրորել, ավելացնել մեկ մեծ ձու և ալյուր, խառնել:

3. Միջուկը պատրաստելու համար սոխը և սամիթը մանր կտրատել: Պանիրն անցկացնել քերիչով:

4. Ձվերը տրորել, խառնել կանաչիների և պանրի հետ: Համեմել աղով և սև պղպեղով:

5. Կարտոֆիլային խմորից լոշիկներ ձևավորել: Լոշիկի կեսի վրա միջուկ դնել, մյուս կեսով ծածկել և կոտլետներ ձևավորել: Տապակել երկու կողմից:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել