Բաղադրիչներ

1. Ճակնդեղ – 2 հատ
2. Ձու – 1 հատ
3. Ընկույզ – 3 ճ/գ
4. Սխտոր – 1 պճեղ
5. Ալյուր – 2 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խաշած ճակնդեղները անցկացնել քերիչով, ավելորդ հեղուկը քամել:

2. Ավելացնել ձուն, կտրատված ընկույզը, ճզմած սխտորը և այլուրը:

3. Համեմել աղով և պղպեղով:

4. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և և երկու կողմից տապակել բուսայուղով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել