Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 1 կգ
2. Շամպինիոն – 7-8 հատ
3. Սերուցք (10%)
4. Պանիր – 200-300 գ
5. Սխտոր – 3-4 պճեղ
6. Մաղադանոս
7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի փափկամիսը մեծ կտորների կտրատել, սունկը շերտատել:

2. Չկպչուն ծածկույթով տապակի մեջ հավը և սունկը տապակել՝ առանց յուղի:

3. Սխտորը ճզմել, ավելացնել քերած պանիրը, մանր կտրատված մաղադանոսը, սերուցքը, համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

4. Տապակած հավին և սնկին ավելացնել սերուցքային սոուսը, շոգեխաշել մոտ 10 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել