Բաղադրիչներ

1. Ձուկ – 1 հատ
2. Լոլիկ – 1 հատ
3. Սոխ – 1 հատ
4. Կիտրոն – մի քանի շերտ
5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը1. Ձուկը մաքրել, լվանալ:

2. Բաժանել հավասար կտորների, բայց մինչև վերջ չկտրել, որպեսզի ձուկը չմասնատվի:

3. Յուրաքանչյուր բացվածքի մեջ դնել մեկական շերտ սոխ, լոլիկ և կիտրոն:

4. Ձուկը համեմել աղով և պղպեղով, փաթաթել փայլաթիթեղով և եփել ջեռոցում 25-30 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել