Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 3 ճ/գ
2. Ջուր – 1 ճ/գ
3. Թթվասեր – 0.5 լ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Վանիլին
6. Բանան կամ կիվի

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը լուծել ջրի մեջ:

2. Թթվասերը խառնել շաքարավազի և վանիլինի հետ:

3. Ժելատինը դնել կրակի վրա, բայց չեռացնել: Այնուհետև ավելացնել թթվասերը՝ անընդհատ խառնելով:

4. Տարայի մեջ շարել կտրատված բանանները, լցնել թթվասերային զանգվածը և դնել սառնարանը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել