Բաղադրիչներ

  1. Բանան – 1 հատ
  2. Արքայախնձոր – 1 հատ
  3. Թարմ կոճապղպեղ – 1 կտոր
  4. Հունական յոգուրտ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանանը, արքայախնձորը և կոճապղպեղը մաքրել և կտրատել:
  2. Ավելացնել հունական յոգուրտ և հարել բլենդերով:
  3. Այս ըմպելիքի համը նման է ոչ ալկոհոլային Պինա Կոլադայի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել