Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Քերած պանիր – 1 բաժակ
3. Ալյուր – 1/2 բաժակ
4. Կաթ – 1/2 բաժակ
5. Ձու – 2 հատ
6. Թթվասեր – 4 ճ/գ
7. Համեմունքներ, կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1. Քերած պանիրը, կաթը, ձվերը, թթվասերը և համեմունքները լավ խառնել:

2. Հավի կրծքամիսը քաշել, խորանարդաձև կտրատել:

3. Ստացված սոուսը, կանաչին և ալյուրը ավելացնել հավին, խառնել:

4. Զանգվածը լցնել կեքսերի համար նախատեսված կաղապարների մեջ, թխել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել