Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս – 700 գ
- հավի ֆիլե – 300 գ (աղացած)
- վարունգ մարինացված – մի քանի հատ
- սոյայի սոուս – 3 ճ/գ
- մեղր – ըստ ճաշակի
- ձիթայուղ – 3 ճ/գ
- սխտոր – 1 ճ/գ (փոշի)
- սխտոր – 4 պճեղ
- պղպեղ սև – ըստ ճաշակի
- աղ – ըստ ճաշակի
- պղպեղ չիլի – ըստ ճաշակի
- բեկոն – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնում ենք սոյայի սոուսը, սև պղպեղը, 2 ճ/գ ձիթայուղը, չիլին և լավ խառնում ենք: Ամանի մեջ լցնում ենք հավի կրծքամիսը, վրան դնում մանր պճեղների բաժանած սխտորը և լցնում մեր պատրաստած սոուսը: Ողջ գիշեր թողնում ենք սառնարանում:
Կրծքամիսը սառնարանից հանում ենք, վրան պոլիէթիլենային թաղանթ անցկացնում և թիակով լավ հարվածում:
Բեկոնի վրա սխտորի փոշի ենք լցնում: Դնում ենք հավի կրծքամիսը, մեջը լցնում աղ և պղպեղ ցանած հավի ֆիլեն, ինչի վրա էլ դնում ենք վարունգները:
Ռուլետը փաթաթում ենք և դնում շարված բեկոնի վրա:
Բեկոնները վրա ենք բերում և ամրացնում երկարությամբ դրված բեկոններով:
Խառնում ենք 1 ճ/գ սոյայի սոուսը, մեղրը, 1 ճ/գ ձիթայուղը և զանգվածը քսում ենք ռուլետի վրա:
Խառնում ենք 1 ճ/գ սոյայի սոուսը, մեղրը, 1 ճ/գ ձիթայուղը և զանգվածը քսում ենք ռուլետի վրա:
Ռուլետները 40 րոպեով տեղափոխում ենք նախօրոք 200 աստիճան տաքացած ջեռոցը:
Ահա և վերջ: Հովացնում ենք, կտրատում և մատուցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել