Բաղադրիչներ

1. Թարմ սունկ՝ 1 կգ
2. Թթվասեր՝ 10 ճ/գ
3. Պանիր՝ 2.5 ճ/գ
4. Ալյուր՝ 2 ճ/գ
5. Կանաչի՝ ըստ ցանկության
6. Բուսական յուղ՝ 4 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը մաքրել, լվանալ, չորացնել:

2. Սունկը շերտատել, համեմել աղով և տապակել բուսայուղով: Տապակման գրեթե վերջում սնկին ավելացնել 1 ճ/գ ալյուր և խառնել:

3. Ավելացնել թթվասերը, քերած պանիրը և ևս մի քանի րոպե շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:

4. Մատուցել՝ զարդարելով կտրատված կանաչիներով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել