Բաղադրիչներ
2. Լոլիկ – 3-4 հատ
3. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
4. Մայոնեզ – 2 ճ/գ
5. Կանաչ սոխ
6. Նռան հատիկներ
7. Սև ձիթապտուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Լոլիկները լվանալ, կափարիչները կտրել և հանել միջուկը:
2. Խառնել քերած պանիրը, ճզմած սխտորը և մայոնեզը:
3. Լոլիկի մեջ լցնել պանրային զանգվածը:
4. Կտրած կափարիչներից ականջներ կտրել, ձիթապտղից՝ աչքեր:
5. Նռան հատիկներից քիթ ձևավորել, կանաչ սոխից՝ բեղիկներ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել