Բաղադրիչներ

1. Պանիր – 200 գ

2. Լոլիկ – 3-4 հատ

3. Սխտոր – 2-3 ատամիկ

4. Մայոնեզ – 2 ճ/գ

5. Կանաչ սոխ

6. Նռան հատիկներ

7. Սև ձիթապտուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները լվանալ, կափարիչները կտրել և հանել միջուկը:

2. Խառնել քերած պանիրը, ճզմած սխտորը և մայոնեզը:

3. Լոլիկի մեջ լցնել պանրային զանգվածը:

4. Կտրած կափարիչներից ականջներ կտրել, ձիթապտղից՝ աչքեր:

5. Նռան հատիկներից քիթ ձևավորել, կանաչ սոխից՝ բեղիկներ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել