Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 250 գ
2. Թունդ թեյ – 200 մլ
3. Մուրաբա – 4 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 200 գ
5. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
6. Հանգած սոդա – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորի համար խառնել ալյուրը, շաքարավազը, թեյը, մուրաբան, բուսայուղը, սոդան:
2. Լցնել կաղապարի մեջ և թխել 30-35 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել