Բաղադրիչներ
1. Լավաշ – 100 գ
2. Պինդ պանիր – 100 գ
3. Խաշած ձու – 2 հատ
4. Թթվասեր – 1 ճ/գ
5. Դեղնուց – 1 հատ
6. Աղ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրը և ձուն քերել:
2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և ավելացնել սիրելի համեմունքները:
3. Միջուկը դնել լավաշի վրա և փաթաթել:
4. Լավաշների վրա դեղնուց քսել և երկու կողմից տապակել տապակի մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել