Բաղադրիչներ
1. Կարմիր աղանդերային գինի – 300 մլ
2. Սալորաչիր – 100 գ
3. Սոխ – 1 հատ
4. Մեխակ – 1 թ/գ
5. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սալորաչրերը և սոխը կտրատել:
2. Գինին, սոխը, ծիրանաչիրը և պղպեղը խառնել:
3. Հավը մարինացնել, մոտ 3 ժամ պահել սառնարանում:
4. Մարինացման ընթացքում ժամանակ առ ժամանակ խառնել:
5. Պատրաստման վերջում համեմել աղով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել