Բաղադրիչներ

1. Մարգարին – 250 գ
2. Թթվասեր – 300 գ
3. Ալյուր – 2.5-3 բաժակ
4. Փխրեցուցիչ – 0.5 փաթեթ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ձեռքերով փափուկ, կպչուն խմոր հունցել:

2. Մոտ 30 րոպե դնել սառնարանը:

3. Պատրաստի խմորը բացել: Բաժակի միջոցով թխվածքաբլիթներ կտրել, թավալել շաքարավազի մեջ և շարել կաղապարի վրա:

4. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել