Բաղադրամասեր

Թարմ վարունգ - 2 կգ,
Աղաջուր - 1 լիտր,
Կերակրի աղ - 2 ճաշի գդալ (60-70 գրամ),
Համեմունքներ 1 բանկայում՝
Մանանեխ - 2 թեյի գդալ,
Համեմի սերմ - 1 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ (անուշահոտ) - 10-15 հատ,
Կծու պղպեղ (չիլի) - 1 հատ,
Սխտոր - 3-4 պճեղ,
Սամիթ - 3-4 ճյուղ,
Բալի և հաղարջի տերևներ - 5-6 հատ

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել