Անհրաժեշտ է`

  • 1 տուփ շերտավոր խմոր
  • 4 բաժակ մանրացրած ընկույզ
  • 200 գրամ կարագ
  • 1 թեյի գդալ դարչին
  • 2 բաժակ մեղր
  • 3 թեյի գդալ վանիլինի էքստրակտ
  • 1/2 բաժակ ջուր
  • 1/2 բաժակ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Տապակեք ընկույզը` ավելացնելով մի փոքր դարչին:

Բարակ տարածեք շերտավոր խմորը և տեղադրեք կարագով քսած տապակին:

Ապա ընկույզը ցանեք խմորի վրա և փակեք խմորի մյուս շերտով:

Կրկնեք շերտերը երեք անգամ: Խմորի վերևի շերտը կտրատեք շեղանկյուններով:

o7m5k-lvmak

Տապակեք 15-20 րոպե:

Առանձին թավայի մեջ լցրեք մեղրն ու ավելացրեք կարագը, այնուհետև ավելացրեք շաքարավազը:

qiow8r8jlqm

Ավելացրեք վանիլինի էքստրակտն ու մի քիչ ջուր:

Տաքացրեք զանգվածը՝ անընդհատ խառնելով:

t2dt6-25n8y

Այն բանից հետո, երբ հանեք փախլավան ջեռոցից, մեղրի օշարակը լցրեք դրա վրա և թողեք, որ այն ներծծվի:

og6ycl3rvc4

diwhja9oxjk

_ouhc-pzgkg

35kojfds13w

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել