Այս «արևային հատապտղի» մասին լեգենդներ են պատմում, քանի որ այն պարունակում է վիտամինների և հանքանյութերի ամբողջականություն, որոնք հրաշալի կերպով կլանվում են օրգանիզմի կողմից։
Դդումը գերազանց պահպանում է իր օգտակար հատկությունները, անգամ եթե այն պահեք շատ երկար ժամանակ սենյակային ջերմաստիճանում։ Այս պտուղը շատ օգտակար է ոչ միայն հում վիճակում, այլ նաև եռացրած։ Դդումից ստացվում են համեղ սուպեր, հյութեր։
Սակայն քչերը գիտեն, որ դդումը համարվում է հրաշալի միջոցը, որը կարող է պայքարել շաքարի մակարդակի բարձրացման և արյան խոլեստերինի բարձրացման դեմ։ Այսօր մենք կկիսվենք ձեզ հետ մի հրաշալի բաղադրատոմսով, որը կօգնի ձեզ ազատվել այդ խնդրից։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝
- 100 գրամ հում դդում,
- 0,5 բաժակ մաքուր ջուր։
Պատրաստումը՝
- Կեղևազրկեք դդումը և կտրատեք այն ոչ այքան մեծ կտորների,
- Դրեք այդ կտորները բլենդերի մեջ, ավելացրեք ջուր և բլենդերում խառնեք այնքան, մինչև ստանաք միատարր զանգված։
Այս ըմպելիքը օգտագործել կարելի է 250 գրամ օրվա ընթացքում սոված փորին, ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Դդումի հյութը պետք է խմել մեկ ամսվա ընթացքում ամեն օր։ Արդեն 30 օրից դուք կնկատեք արդյունքը։ Գիտնականներն ապացուցել են, որ դդմի մեջ գտնվող վիտամինները դանդաղացնում են օրգանիզմի ծերացումը։
Օգտագործելուց առաջ խորհրդակցեք բժշկի հետ։