Ինչպես պատրաստել հավով և սպիտակ լոբով ապուր
Ձիթայուղի մեջ տապակել սոխը և սխտորը մոտ 5 ր., ավելացնել հավի կտրտած միսը, այնուհետև 1 բ. սպիտակ լոբի, պղպեղը և արգանակը: Մնացած 1 բ. լոբին լավ տրորել, խառնել մի փոքր արգանակի մեջ և ավելացնել ապուրին: Պարբերաբար խառնել մինչև եռա, աղ և պղպեղ ավելացնել և եփել 10 ր.: Մատուցելիս վրան թթվասեր լցնել, պանիր (քերիչով անցկացրած) և զարդարել համեմի տերևներով:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավով և սպիտակ լոբով ապուր
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել