Ինչպես պատրաստել պիցցա Մետրոպոլ

Պիցցայի լոշի վրա գինի ցանել: Դնել ոչխարի միսը: Նրա վրա տեղավորել մարինացված սնկերը, հարթեցնել և դնել ձկան ֆիլեն, հետո՝ ձկան պահածոն: Քերած պանիր ցանել և կծու տոմատ լցնել: Պիցցան 9-11 րոպե դնել ջեռոցը և թխել մինչև պատրաստ լինելը:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մետրոպոլ

ձուկ  ձուկ - 200 գրամ

պիցցայի լոշ  պիցցայի լոշ - 1 հատ

ոչխարի միս  ոչխարի միս - 100 գրամ

պահածոյացված սունկ  պահածոյացված սունկ

պանիր պանիր - 50 գրամ

տոմատի մածուկ  տոմատի մածուկ - 70 գրամ

սպիտակ գինի  սպիտակ գինի - 60 մլ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել