Ինչպես պատրաստել ռուլետ ջեմով

Ձուն հարել շաքարավազի հետ ավելացնել մածուն, սոդա, յուղը և ալյուր այնքան որ ստացվի թույլ խմոր: Խմորը բաժանել 2 մասի և թխել առանձին-առանձին: Թխելուց հետո տաք վիճակում քսել ջեմ և փաթաթել:Երբ սառի ցանել շաքարավազի փոշի:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ռուլետ ջեմով

ձու  ձու - 2 հատ

շաքարավազ  շաքարավազ - 0.5 թեյի բաժակ

մածուն  մածուն - 1.5 թեյի բաժակ

սոդա  սոդա - 1.5 թեյի գդալ

յուղ  յուղ - 200 գրամ

ալյուր  ալյուր

ջեմ  ջեմ

շաքարի փոշի  շաքարի փոշի

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել