Ինչպես պատրաստել ռուլետ ջեմով
Ձուն հարել շաքարավազի հետ ավելացնել մածուն, սոդա, յուղը և ալյուր այնքան որ ստացվի թույլ խմոր: Խմորը բաժանել 2 մասի և թխել առանձին-առանձին: Թխելուց հետո տաք վիճակում քսել ջեմ և փաթաթել:Երբ սառի ցանել շաքարավազի փոշի:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ռուլետ ջեմով
շաքարի փոշի
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել