04:45 , 13 հունիս, 2020
Ինչպես պատրաստել ռուլետ ջեմով
Ձուն հարել շաքարավազի հետ ավելացնել մածուն, սոդա, յուղը և ալյուր այնքան որ ստացվի թույլ խմոր: Խմորը բաժանել 2 մասի և թխել առանձին-առանձին: Թխելուց հետո տաք վիճակում քսել ջեմ և փաթաթել:Երբ սառի ցանել շաքարավազի փոշի:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ռուլետ ջեմով
ձու - 2 հատ
շաքարավազ - 0.5 թեյի բաժակ
մածուն - 1.5 թեյի բաժակ
սոդա - 1.5 թեյի գդալ
յուղ - 200 գրամ
ալյուր
ջեմ
շաքարի փոշի