Կանաչ ոլոռով ապուր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Սառեցված կանաչ ոլոռ – 2 բաժակ
2. Սոխ
3. Բանջարեղենային արգանակ – 1 բաժակ
4. Ջուր – 1.5 բաժակ
5. Ձիթայուղ – 2 ճ/գ
6. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը կտրատել, 3-4 րոպե տապակել բուսայուղով:

2. Լցնել արգանակը և ջուրը:

3. Երբ սկսի եռալ, ավելացնել ոլոռը:

4. Հասցնել եռման:

5. Իջեցնել կրակը, եփել 8-10 րոպե, այնուհետև հարել բլենդերով:

6. Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել քերած պանրով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել