Մեր սիրելի «Մրջնաբույնի» բաղադրատոմս ենք առաջարկում, սակայն այս անգամ ոչ թե ավանդական ձևով՝ չորաբլիթով։
Այս տարբերակով տորթը պատրաստելու համար ձեզնից ընդամենը 10 րոպե կպահանջվի։ Փորձեք և հաստատ կհավանեք։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Չորաբլիթ – 600 գ
- Կարագ – 100 գ
- Եփած խտացրած կաթ – 500 գ
- Կաթնային շոկոլադ – 30 գ
- Թթվասեր – 2 ճ/գ
- Ընկույզ – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Մանրացրեք չորաբլիթը։ Խորը թասի մեջ լավ հարեք եփած խտացրած կաթը։
2. Խտացրած կաթը հարելուց հետո ավելացրեք թթվասերը և միասին հարեք մինչև համասեռ զանգված ստանալը։ Ավելացրեք հալեցրած կարագը և լավ հարեք կրեմը։
3. Մանրացրեք ընկույզը, ավելացրեք կրեմին և խառնեք։ Չորաբլիթի փշուրները կրեմով միացրեք։
4. Ճաշի գդալով ստացված զանգվածը բլրաձև լցրեք տափակ ափսեի վրա, վրան քերած շոկոլադ լցրեք և մեկ ժամով դրեք սառնարանը։
5. Երբ տորթը սառչի, կտրատեք այն, ինչ ձևով ցանկանաք և վայելեք սուրճի կամ թեյի հետ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել