Մեր սիրելի «Մրջնաբույնի» բաղադրատոմս ենք առաջարկում, սակայն այս անգամ ոչ թե ավանդական ձևով՝ չորաբլիթով։
Այս տարբերակով տորթը պատրաստելու համար ձեզնից ընդամենը 10 րոպե կպահանջվի։ Փորձեք և հաստատ կհավանեք։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանրացրեք չորաբլիթը։ Խորը թասի մեջ լավ հարեք եփած խտացրած կաթը։
2. Խտացրած կաթը հարելուց հետո ավելացրեք թթվասերը և միասին հարեք մինչև համասեռ զանգված ստանալը։ Ավելացրեք հալեցրած կարագը և լավ հարեք կրեմը։
3. Մանրացրեք ընկույզը, ավելացրեք կրեմին և խառնեք։ Չորաբլիթի փշուրները կրեմով միացրեք։
4. Ճաշի գդալով ստացված զանգվածը բլրաձև լցրեք տափակ ափսեի վրա, վրան քերած շոկոլադ լցրեք և մեկ ժամով դրեք սառնարանը։
5. Երբ տորթը սառչի, կտրատեք այն, ինչ ձևով ցանկանաք և վայելեք սուրճի կամ թեյի հետ։