Բաղադրիչներ

  • Խմորի համար՝
  • կաթ - 75 մլ
  • խմորիչ - 3գր
  • շաքարավազ - 3 գր
  • ալյուր - 250 գր
  • ձու - 1 հատ
  • աղ - 1/4 թ/գդ
  • թթվասեր - 75 գր
  • կարագ - 25 գր
  • Միջուկի համար՝
  • ընկույզ - 130 գր
  • դարչին - 1/2 թ/գդ(աղացած)
  • շաքարի փոշի - 125 գր
  • Օշարակի համար՝
  • ջուր - 50 մլ
  • մեղր - 75 գր
  • Վրան քսելու և դնելու համար՝
  • կարագ - 60գր
  • ընկույզ - 50գր
  • ձու - 1/2 հատ

Փախլավա. նուրբ խմոր, ընկուզային միջուկ, մեղր և մի քիչ համբերություն

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել