Բաղադրիչներ
- բրոկոլի - ըստ ճաշակի (սառեցրած)
- գազար - 1 հատ (սառեցրած)
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 0,5 բանկա
- ոլոռ - 0,5 բանկա (սառեցրած)
- սոխ - 0.5 գլուխ
- աղ - ըստ ճաշակի
- սխտոր - 2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
- Սոխը տապակում ենք մինչև կարմրելը:
- Ավելացնում ենք սառեցրած բանջարեղեններն ու մի պճեղ սխտորը: Մի քիչ ջուր ենք լցնում, աղ ավելացնում և շոգեխաշում այնքան, մինչև բանջարեղենը եփվի: Այնուհետև ավելացնում ենք խաշած բրինձը և սխտորի մյուս պճեղը ու բոլորը միասին շոգեխաշում 2-3 րոպե:
- Պատրաստ է:
- Վայելում ենք:
Իսկ այժմ բանջարեղենով բրինձ վայելելու ժամանակն է:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D6%80%D5%AB%D5%B6%D5%B1-%D5%A2%D5%A1%D5%B6%D5%BB%D5%A1%D6%80%D5%A5%D5%B2%D5%A5%D5%B6%D5%B8%D5%BE/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել