keyboard_arrow_up
Բլոգոլորտ
մամուլ

Սև թթի համեղ մուրաբայի բաղադրատոմս

visibility 7265 commentմեկնաբանել
Բաղադրամասեր
  • 1 կգ սև թթին ՝

  • 1,5 կգ շաքարավազ

Սև թթի մուրաբա

Պատրաստման եղանակը

  • Թութն ընտրել, պոչերը հեռացնել, ապա լցնել թասի մեջ, վրան՝ նախատեսված շաքարավազի կեսը: Դնել մի կողմ 5-6 ժամ:

  • Գոյացած հյութը դատարկել մեկ այլ թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազ ու օշարակը եփել:

  • Երբ օշարակը մի քիչ հովանա, պատրաստած թութը լցնել մեջը, թեթևակի թափահարել, որ բոլոր պտուղները հյութով ծածկվեն, ապա դնել մարմանդ կրակին ու եփել մինչև պատրաստ լինելը:

  • Վերջում քափը քաշել ու լրիվ հովանալուց հետո լցնել մաքուր ապակյա բանկաների մեջ:

Սև թթի մուրաբա

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել  

Տես նաև՝