Ինչպես պատրաստել ստիֆադո․ հունական խոհանոց

Միսը կտրատել, աղով և պղպեղով համեմել: Մսի կտորները թավալել ալյուրի մեջ: Յուղը տաքացնել և միսը տապակել մինչև կարմիր կեղև առաջանա: Վրան գինի լցնել, սխտոր, ջուր ավելացնել և եփել, մինչև գրեթե պատրաստ լինի: Սոխեռած անել, ավելացնել կես բաժակ ջրով բացած տոմատի մածուկ, մեխակ: Սոխառածը լցնել մսի վրա և եփել: Մատուցել բանջարեղենի հետ, զարդարել կտրատած մաղադանոսով և սոխի օղակներով:

Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ստիֆադո․ հունական խոհանոց

տավարի միս  տավարի միս - 1 կգ

ալյուր  ալյուր - 0.5 թեյի բաժակ

կարմիր գինի  կարմիր գինի - 0.5 թեյի բաժակ

սխտոր  սխտոր - 2 պճեղ

սոխ  սոխ - 5 գլուխ

տոմատի մածուկ  տոմատի մածուկ - 1 ճաշի գդալ

մեխակ  մեխակ - 3 հատ

աղ  աղ

սև պղպեղ  սև պղպեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել