Ինչպես պատրաստել աբխազական թան վարունգով
Վարունգը խորանարդիկներով կտրատել, բողկն ու սոխը մանրացնել, լցնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել թթվեցրած կաթը, որը նախապես խառնված է եռացրած սառը ջրին: Համեմել աղով, պղպեղով, ճզմած սխտորով, ցանկության դեպքում` աջիկայով: Ձուն պինդ խաշել, մանրացնել և լցնել թանի մեջ: Մատուցելիս վրան կտրատած սամիթ լցնել:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աբխազական թան վարունգով
աղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել