Բաղադրիչներ

Հավի կրծքամիս – 4 հատ
Պինդ պանիր – 150 գ
Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
Մաղադանոս կամ սամիթ – մի փոքր փունջ
Մածուն – 0.5 բաժակ
Քունջութի սերմեր – 4 ճ/գ
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը

Պանիրը քերել:
Կանաչին մանր կտրատել:
Խառնել, համեմել աղով:
Հավի կրծքամիսը ծեծել, մայոնեզ քսել և թողնել 40 րոպե:
Մի փոքր աղ ավելացնել:
Հավի յուրաքանչյուր շերտի վրա միջուկից դնել և փաթաթել ռուլետի նման:
Ռուլետները փաթաթել փայլաթիթեղով և 40 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Այնուհետև հանել փայլաթիթեղները, քունջութի սերմեր ցանել և եփել ևս 15 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել