Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Աղացած ընկույզ (պնդուկ) – 200 գ
3. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 80 գ
Կրեմ
Եփած խտացրած կաթը՝ կարագով կամ հալված շոկոլադով:
Պատրաստման եղանակը
1. Մանրացրած ընկույզը խառնել ձվերի, շաքարավազի և փխրեցուցչի հետ:
2. Միկրոալիքային վառարանի համար նախատեսված կաղապարը (1 լիտրի համար) պատել յուղով և ալյուր շաղ տալ:
3. Թխել մոտ 5 րոպե՝ 900 վտ-ով, մինչև եփելը:
4. Պատրաստի խմորը սառեցնել 3-5 րոպե:
5. Խմորը բաժանել երկու մասի, պատել կրեմով և զարդարել ընկույզով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել