Բաղադրիչներ
- քաղցրաբլիթ - 500 գ
- թթվասեր - 450 գ
- շաքարավազ - 150 գ
- շոկոլադ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Թթվասերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք:
Քաղցրաբլիթները կիսում ենք:
Քաղցրաբլիթները թաթախում ենք կրեմի մեջ և բրգաձև շարում միմյանց վրա:
Այնուհետև տորթի վրա լցնում ենք կրեմն ու շոկոլադ քերում:
Ողջ գիշեր թողնում ենք սառնարանում:
Քաղցրաբլիթները կիսում ենք:
Քաղցրաբլիթները թաթախում ենք կրեմի մեջ և բրգաձև շարում միմյանց վրա:
Այնուհետև տորթի վրա լցնում ենք կրեմն ու շոկոլադ քերում:
Ողջ գիշեր թողնում ենք սառնարանում:
Առաջարկում ենք պատրաստել այս յուրահատուկ տորթը։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել