Բաղադրիչներ
- երշիկ - 250-300 գ
- պղպեղ կարմիր - 200 գ
- վարունգ - 200 գ
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 200 գ
- սոխ - 1 գլուխ
- ձու - 3 հատ
- մայոնեզ - 100-150 գ
- մանանեխ - 2 թ/գ
- պղպեղ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- համեմունք - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը մանր կտրատում ենք։
Պղպեղը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Վարունգը նույնպես բաժանում ենք փոքրիկ խորանարդիկների։
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։
Եփած ձվերը նույնպես մանր կտրատում ենք։
Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար մայոնեզը, մանանեխը, աղն ու համեմունքները խառնում ենք։
Աղցանը պատում ենք սոուսով, խառնում ենք ու 40-60 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։
Եփած ձվերը նույնպես մանր կտրատում ենք։
Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար մայոնեզը, մանանեխը, աղն ու համեմունքները խառնում ենք։
Աղցանը պատում ենք սոուսով, խառնում ենք ու 40-60 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել