Բաղադրիչներ
- կոկոսի քերուկ - 270 գ
- շաքարավազ - 150 գ
- ձվի սպիտակուց - 4 հատ
- սև շոկոլադ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը
Սպիտակուցները հարում ենք շաքարավազի հետ ու փորձում ենք ստանալ փրփրանման զանգված։
Ավելացնում ենք կոկոսի քերուկ և զգուշորեն խառնում ենք։
Ստացված զանգվածից գդալի օգնությամբ փորձում ենք ստանալ գնդիկներ։
Եփում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Շոկոլադը հալեցնում ենք ու թխվածքաբլիթների ստորին հատվածը պատում շոկոլադով։ Այնուհետև 15-20 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Ավելացնում ենք կոկոսի քերուկ և զգուշորեն խառնում ենք։
Ստացված զանգվածից գդալի օգնությամբ փորձում ենք ստանալ գնդիկներ։
Եփում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Շոկոլադը հալեցնում ենք ու թխվածքաբլիթների ստորին հատվածը պատում շոկոլադով։ Այնուհետև 15-20 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել