Բաղադրիչներ

  • կոկոսի քերուկ - 270 գ
  • շաքարավազ - 150 գ
  • ձվի սպիտակուց - 4 հատ
  • սև շոկոլադ - 100 գ

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադե-մակարուններ-3

Սպիտակուցները հարում ենք շաքարավազի հետ ու փորձում ենք ստանալ փրփրանման զանգված։
Շոկոլադե-մակարուններ-4
Ավելացնում ենք կոկոսի քերուկ և զգուշորեն խառնում ենք։
Շոկոլադե-մակարուններ-5
Ստացված զանգվածից գդալի օգնությամբ փորձում ենք ստանալ գնդիկներ։
Շոկոլադե-մակարուններ-6
Եփում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Շոկոլադը հալեցնում ենք ու թխվածքաբլիթների ստորին հատվածը պատում շոկոլադով։ Այնուհետև 15-20 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Շոկոլադե-մակարուններ-7
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել