Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկներ՝ սեփական հյութում – 400 գ
  2. Սոխ – 75 գ
  3. Սխտոր – 2 ատամիկ
  4. Սերուցք (20%) – 3 ճ/գ
  5. Կարագ – 15 գ
  6. Կարմիր պղպեղի փաթիլներ (ըստ ցանկության) – 1 պտղունց
  7. Հավի արգանակ/ջուր – 180 մլ
  8. Սև պղպեղ
  9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը:
  2. Ավելացնել մանր կտրատված սոխը և 5 րոպե տապակել:
  3. Այնուհետև կաթսայի մեջ լցնել մանրացված սխտորը և կարմիր պղպեղը, 30 րոպե տապակել:
  4. Ավելացնել մանր կտրատված լոլիկները և 5 րոպե շոգեխաշել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել