Բաղադրիչներ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 1 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- սոխ - 2 հատ
- ձու - 4 հատ
- պանիր - 250 գ
- խոզապուխտ - 120 գ
Պատրաստման եղանակը
Խմորը նախօրոք հանում ենք սառնարանից, բաժանում ենք 4 քառակուսիների և դնում ենք յուղաթղթապատ փոքրիկ ձևամանների մեջ։ Այնուհետև դնում ենք կտրատած սոխն ու լոլիկի շերտերը։
10 րոպե թխում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Լցնում ենք կտրատած խոզապուխտը, ապա՝ ձուն և համեմում ենք։
Պատում ենք քերած պանրով ու կրկին թխում ենք ջեռոցում 5-10 րոպե։
Շերտավոր խմորով ձվածեղը պատրաստ է։
10 րոպե թխում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Լցնում ենք կտրատած խոզապուխտը, ապա՝ ձուն և համեմում ենք։
Պատում ենք քերած պանրով ու կրկին թխում ենք ջեռոցում 5-10 րոպե։
Շերտավոր խմորով ձվածեղը պատրաստ է։
Բարի վայելում։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել