Բաղադրիչներ
- նրբաբլիթ - 20 հատ
- սերուցք - 300 գ
- շաքարավազ - 300 գ
- բալ - 250 գ
Պատրաստման եղանակը
Սերուցքն ու 200 գ շաքարավազը հարում ենք հարիչի օգնությամբ:
Նրբաշերտը դնում ենք ափսեի մեջ ու սերուցքապատում: Իրար վրա ենք դասավորում բոլոր նրբաշերտերը՝ յուրաքանչյուրի վրա սերուցք քսելով: Նրբաշերտերից պատրաստված տորթը 1 ժամ թողնում ենք սառնարանում:
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք բալի սոուսը, որի համար անհրաժեշտ է հարել բալն ու շաքարավազը, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Այնուհետև 30 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա:
Նրբաշերտ տորթը հանում ենք սառնարանից, վրան լցնում բալի սոուսն ու մատուցում:
Նրբաշերտը դնում ենք ափսեի մեջ ու սերուցքապատում: Իրար վրա ենք դասավորում բոլոր նրբաշերտերը՝ յուրաքանչյուրի վրա սերուցք քսելով: Նրբաշերտերից պատրաստված տորթը 1 ժամ թողնում ենք սառնարանում:
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք բալի սոուսը, որի համար անհրաժեշտ է հարել բալն ու շաքարավազը, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Այնուհետև 30 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա:
Նրբաշերտ տորթը հանում ենք սառնարանից, վրան լցնում բալի սոուսն ու մատուցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել