Բաղադրիչներ

  • նրբաբլիթ - 20 հատ
  • սերուցք - 300 գ
  • շաքարավազ - 300 գ
  • բալ - 250 գ

Պատրաստման եղանակը

Սերուցքն ու 200 գ շաքարավազը հարում ենք հարիչի օգնությամբ:
բալով տորթ
Նրբաշերտը դնում ենք ափսեի մեջ ու սերուցքապատում: Իրար վրա ենք դասավորում բոլոր նրբաշերտերը՝ յուրաքանչյուրի վրա սերուցք քսելով: Նրբաշերտերից պատրաստված տորթը 1 ժամ թողնում ենք սառնարանում:
բալով տորթ
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք բալի սոուսը, որի համար անհրաժեշտ է հարել բալն ու շաքարավազը, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Այնուհետև 30 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա:
բալով տորթ
Նրբաշերտ տորթը հանում ենք սառնարանից, վրան լցնում բալի սոուսն ու մատուցում:
բալով տորթ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել