Բաղադրամասեր
Սմբուկ - 800 գ (3 հատ),
Միջին չափի լոլիկ - 800 գ (6 հատ),
Կիտրոն - 1 հատ,
Մաղադանոս - 1 փունջ
Մարինադի համար՝
Եռացրած ջուր - 200 մլ,
Ձիթապտղի յուղ (արևածաղկի) - 6 ճաշի գդալ,
Սխտոր - 5 պճեղ,
Աղ - 2 թեյի գդալ,
Տոմատի հյութ։
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9647?fbclid=IwAR3tf8i7EnFg54U4eBaZv73ueHJusIm3PYUrW94DC3xBPBJIMuq6fhobA_g
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել