Բաղադրիչներ
- խոզապուխտ - 100 գր
- սոխ - 1 գլուխ
- ալյուր - 2 ճ/գդ
- աղ - 1 թ/գդ
- ձու - 2 հատ
- կարտոֆիլ - 6 հատ
- պանիր - 150 գր
- բուսայուղ - 100 մլ
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Կարտոֆիլն ու սոխը կեղևազրկում ենք և անցկացնում քերիչով, այնուհետև ավելացնում ենք աղը, պղպեղը, ալյուրն ու ձվերը և լավ խառնում ենք:
Խոզապուխտն ու պանիրը նույնպես անցկացնում ենք քերիչով և բոլոր բաղադրիչները խառնում:
Այս ամենից հետո կոտլետներ ենք ձևավորում և բուսայուղապատ թավայում երկու կողմերից տապակում:
Համեղ կոտլետ ստացանք, որից ոչ ոք չի հրաժարվի:
Ահա և վերջ:
Խոզապուխտն ու պանիրը նույնպես անցկացնում ենք քերիչով և բոլոր բաղադրիչները խառնում:
Այս ամենից հետո կոտլետներ ենք ձևավորում և բուսայուղապատ թավայում երկու կողմերից տապակում:
Համեղ կոտլետ ստացանք, որից ոչ ոք չի հրաժարվի:
Ահա և վերջ:
Յուրահատուկ համեղ կոտլետ ստացանք։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել