Բաղադրիչներ

  1. Վանիլին – 1 թ/գ
  2. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  3. Թարմ հատապտուղ – 400 գ
  4. Շաքարավազ – 200 գ
  5. Ձու – 1 հատ
  6. Մարգարին – 150 գ
  7. Կեֆիր – 100 մլ
  8. Ալյուր – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լավ հարել մարգարինը շաքարավազի հետ, ավելացնել ձուն և կեֆիրը:
  2. Ավելացնել ալյուր՝ խառնած փխրեցուցչի և վանիլինի հետ:
  3. Լցնել խմորը յուղապատ կաղապարի մեջ:
  4. Վերևից շարել հատապտուղ և շաքարավազ շաղ տալ:
  5. Թխել 25 րոպե, 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել