
Բաղադրամասեր
Ձու՝ 3 հատ,
Շաքարավազ՝ 12 ճաշի գդալ,
Արևածաղկի ձեթ՝ 12 ճաշի գդալ,
Կաթ՝ 12 ճաշի գդալ,
Ալյուր՝ 12 ճաշի գդալ,
Փխրեցուցիչ՝ 7 գրամ,
Կիտրոնի կեղև եւ հյութ,
Շաքարի փոշի։
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9394?fbclid=IwAR38kUJ3LHJz70-aEeW9bjQaPptEjp-zSdpBFaNm8_zZkMVT7Lqx26Ov5aQ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել