Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 800 գ
- պանիր - 150 գ (ֆետա, Բրինզա)
- լոլիկ չերրի - 10 հատ (թառամած)
- հատապտղային օշարարակ - 1 ճ/գ (հապալաս)
- ծովի աղ - ըստ ճաշակի
- սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
- ռեհան - մի քանի ճյուղ
- ձիթայուղ - 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Միսը պոլիէթիլենային թաղանթով ծածկում ենք և լավ ծեծում: Պանիրը կտրատում ենք և լոլիկի հետ միասին դնում մսի վրա: Վրան լցնում ենք հապալասի օշարակը, ռուլետի նման փաթաթում ենք ու պարանով կապում:
Ձիթայուղով բոլոր կողմերից տապակում ենք, այնուհետև 30 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
Ահա և վերջ:
Ձիթայուղով բոլոր կողմերից տապակում ենք, այնուհետև 30 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք համեղ մսով ռուլետ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել