Բաղադրիչներ
- կաղամբ - 200 գր
- վարունգ - 200 գր
- գազար - 100 գր
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 1/2 տուփ
- հազարի թերթեր - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- բուսայուղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Կաղամբը քառակուսաձև կտրատում ենք։
Վարունգը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Գազարը մանր կտրատում ենք։
Հազարի թերթերը մանրացնում ենք։
Կաղամբը, վարունգը, գազարը, եգիպտացորենը, հազարի թերթերը լցնում ենք աղցանամանի մեջ, ավելացնում ենք բուսայուղն ու լավ խառնում ենք։
Համեղ աղցանը պատրաստ է։
Վարունգը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Գազարը մանր կտրատում ենք։
Հազարի թերթերը մանրացնում ենք։
Կաղամբը, վարունգը, գազարը, եգիպտացորենը, հազարի թերթերը լցնում ենք աղցանամանի մեջ, ավելացնում ենք բուսայուղն ու լավ խառնում ենք։
Համեղ աղցանը պատրաստ է։
Թեթև ու օգտակար բանջարեղենային աղցան, որը վիտամինային պաշարի իսկական աղբյուր է։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել