Բաղադրիչներ
- կարմիր լոբի - 1 տուփ
- պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 տուփ
- բուլղարական պղպեղ - 2 հատ
- մարինացված վարունգ - 2 հատ
- ընկույզ - 100 գր
- սխտոր - 2-3 ատամիկ
- մաղադանոս - ըստ ճաշակի
- ձիթայուղ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակy
Վարունգն ու պղպեղը խորանարդաձև կտրատում ենք, իսկ ընկույզը՝ մանրացնում։
Կանաչին լվանում, չորացնում ու մանր կտրատում ենք։ Պահածոյացված լոբին ու եգիպտացորենն ազատում ենք հեղուկից, իսկ սխտորը ճզմում ենք։
Լոբին, եգիպտացորենը, վարունգը, պղպեղը, ընկույզն ու կանաչին լցնում ենք աղցանամանի մեջ, լավ խառնում ենք, ապա ավելացնում ենք սխտորը, ձիթայուղն ու համեմում ենք աղով։
Ստացվում է շատ համեղ աղցան։
Կանաչին լվանում, չորացնում ու մանր կտրատում ենք։ Պահածոյացված լոբին ու եգիպտացորենն ազատում ենք հեղուկից, իսկ սխտորը ճզմում ենք։
Լոբին, եգիպտացորենը, վարունգը, պղպեղը, ընկույզն ու կանաչին լցնում ենք աղցանամանի մեջ, լավ խառնում ենք, ապա ավելացնում ենք սխտորը, ձիթայուղն ու համեմում ենք աղով։
Ստացվում է շատ համեղ աղցան։
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել