Բաղադրիչներ

  • ձու - 4 հատ (սպիտակուց)
  • շաքարավազ - 1 բաժակ
  • հյութ կիտրոնի - 2 ճ/գ
  • ջուր - 0.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Խորը տարայի մեջ լցնում ենք ջուրը, շաքարավազը և դնում ենք կրակի վրա:
կրեմ-3
Քամում ենք կիտրոնի հյութը: Շաքարահյութը եփում ենք եռալուց հետո ևս 10 րոպե, որից հետո զանգվածը պետք է մի փոքր պնդանա:
կրեմ-4
Սառած սպիտակուցները հարում ենք:
կրեմ-5
Ավելացնում ենք շաքարահյութն ու կիտրոնի հյութը և շարունակում ենք հարել ևս 7-10 րոպե: Արդյունքում զանգվածը պետք է պնդանա:
կրեմ-6
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել