Անհրաժեշտ պարագաներ

  • Չոր պանիր- 300-400գ.
  • Խաղող- 500գ.
  • Արքայախնձոր- 300գ.
  • Հավի միս- 400գ.
  • Մայոնեզ- 150գ.
Պատրաստման եղանակ

Լվանալ և կտրել խաղողը

Արքայախնձորը քառակուսի կտրել

Պանիրը քերել 

Հավի միսը կտրել և եփել

Եղածը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել յոգուրտ կամ մայոնեզը

Ցանկության դեպքում ավելացնել 2-3 պճեղ սխտոր

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել