Անհրաժեշտ պարագաներ
- Չոր պանիր- 300-400գ.
- Խաղող- 500գ.
- Արքայախնձոր- 300գ.
- Հավի միս- 400գ.
- Մայոնեզ- 150գ.
Պատրաստման եղանակ
Լվանալ և կտրել խաղողը
Արքայախնձորը քառակուսի կտրել
Պանիրը քերել
Հավի միսը կտրել և եփել
Եղածը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել յոգուրտ կամ մայոնեզը
Ցանկության դեպքում ավելացնել 2-3 պճեղ սխտոր
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել