Բաղադրությունը
եփած խտացրած կաթ - 200 գր
կակաո - 1 ճ/գ
շաքարավազ - 6 ճ/գ
ջուր - 50 մլ
կարագ - 100 գր
կակաո - 1 ճ/գ
շաքարավազ - 6 ճ/գ
ջուր - 50 մլ
կարագ - 100 գր
Պատրաստման եղանակ
- Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում: - Ահա և վերջ:
Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AD%D5%BF%D5%A1%D6%81%D6%80%D5%A1%D5%AE-%D5%AF%D5%A1%D5%A9%D5%B8%D5%BE-%D5%BB%D5%B6%D5%A1%D6%80%D5%A1%D5%AF/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել