12:15 , 28 փետրվար, 2018
Բաղադրությունը
եփած խտացրած կաթ - 200 գր
կակաո - 1 ճ/գ
շաքարավազ - 6 ճ/գ
ջուր - 50 մլ
կարագ - 100 գր
Պատրաստման եղանակ
- Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
- Ահա և վերջ:
Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։